Skip to main content

Content beheer

Heb ik eindelijk een nieuwe website en dan...............moet ik me dwingen om iedere keer weer iets nieuws op mijn website te plaatsen. Ik weet dat het moet, ik weet ook dat het goed is voor google, maar ik kom er niet toe, druk, druk druk, Pfuh ik heb wel andere dingen te doen.....

Hoe herkenbaar is dit probleem voor U? Lees vooral niet verder als u wilt weten hoe u dit probleem goed op kunt lossen.

Je piekert je suf om weer iets nieuws te bedenken voor je nieuwspagina of je blog. Je bent gelukkig wel hartstikke druk met je werk en je klanten zijn blij met je. Toch is het iedere keer weer een opgave om iets nieuws op je website te zetten. Waarom? Je wilt het graag goed doen maar het kost je veel energie omdat je eigenlijk beter bent in andere dingen dan schrijven over je successen.

Wij weten ook hoe belangrijk het is om regelmatig je content vernieuwen;

  • (Potentiële) Klanten willen graag weten wat je doet en vinden het niet alleen leuk om te weten waaraan je werkt, het geeft vertrouwen als je ze op de hoogte houdt.
  • Zoekmachines zullen je website vaker bezoeken en beter indexeren als ze eenmaal weten dat je regelmatig iets nieuws plaatst over je werkzaamheden.
  • Je zult hiedoor eerder en vaker gevonden worden en dat levert meer nieuwe klanten op.
  • Zullen we doorgaan met opsommen of naar de oplossing gaan...

Content zonder zorgen!, Iedere maand een update!

Omdat we weten hoe belangrijk het is bieden we onze klanten dé oplossing, een ervaren journalist / tekstschrijver die iedere maand contact met u opneemt om samen met u een (nieuws)item te bespreken voor op uw website. U hoeft zelf niets te doen!;

  • Onze journalist neemt iedere maand contact met U op.
  • Samen met U bespreekt de journalist wat er op de website geplaatst kan worden
  • De tekst wordt uitgeschreven en voor u geplaatst.

Misschien vraagt u zich nu ook af, "Klinkt interessant maar wat kost dat dan wel niet ?" Wij laten u graag zien waar we goed in zijn en hopen u te verbazen.

verbaas me